שלום ספיבקוב

שינוי מספר IMEI ע"י המעבדה בכך שהחליפו לוח אם לפלאפון,חוקי או לא חוקי?,בנוסף זיכרון הROM במכשיר ירד ל16GB

הטעיית הלקוח ע"י החלפת לוח אם למכשיר LG G3 32GB,ללוח אם של 16GB ,ברצוני לקבל ייעוץ ראשוני לגבי תהליך זה ואף ללכת לתביעה משפטית אם אכן מדובר בעבירות פליליות מצד המעבדה,אודה לייעוץ,בברכה.

עו"ד נבו למפל

שלום רב, ככל וניתן לך מוצר או רכיב כלשהו בניגוד לסיכום בין הצדדים ותוך הטעייה, אי גילוי, נראה כרי אכן קיימות בפניך זכויות משפטיות. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר