שמעון

מחייבים אותי הרבה כסף

אני קניתי לפני יותר כמה שנים 3 סימים של חברת גולן זה היה קוים שלא השתשתי בהם אני רציתי לנתק את זה כמה חדשים אחרי שפתחתי את זה בכל קרה אני שלחתי להם טופס לניתוק הם לא ניתקו את הקוים הם טוענים שזה לא הגיע לפי מה שכתוב באתר הם ניתקו את הקוים לשיחות יוצאות 20/4/2015 ובינתיים מצידם הם מחייבים אותי כל חודש השאלה השאלה אם לפחות מאז שהם ניתקו את הקו לשיחות יצאות אם אני צריך לשלם להם כסף כי זה לא היה בשימןש בכלל

עו"ד נבו למפל

שלום, לא הבנתי את שאלתך, ככלל וככל וביקשת לנתק את הקווים אז חברת הסלולר מחויבת לנתקם. לעניין השיחות היוצאות, ניתוקם אינו מעיד בהכרח על סיום דרישת תשלום. דהיינו גם אם חברת הסלולר ניתקה את שיחות היוצאות יתכן ויש צורך לשלם בהתאם לנסיבות המקרה- לחבילה/להסכם ההתקשרות. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר