קרין לחמן

פרטנר חייבו אותי על מנוי אינטרנט לא פעיל

ב2008 היה לי באנדל עם חברת הוט ו-012, אשר בוטל באותה השנה. ביוני השנה חברת פרטנר החלה לגבות ממני 30 ש"ח לחודש בטענה כי היה פיצול של הבאנדל בשנת 2011. אציין כי עד לחודש יוני מעולם לא חויבתי על ידי חברת 012 על המנוי שכמובן בוטל ואינו פעיל. חברת פרטנר טוענת שהיה עלי להתקשר במיוחד לבטל את החשבון שאני סגרתי בשנת 2008 ולא ידעתי שהיה קיים עדיין. חברת פרטנר קיבלה את פרטי האשראי שלי מ-012 בעקבות מיזוג החברות והחלה לחייב אותי מבלי לידע אותי על כך בתקופה שאני התגוררתי בחו"ל. גיליתי על החיוב רק כשחזרתי לארץ לפני כמה ימים. נותני השירות של חברת פרטנר באופן קבוע מעבירים אותי להמתנה בטלפון לזמנים ארוכים ולא טורחים לענות חזרה, כשהם כן עונים הם לא מספקים תשובות, מבטיחים שמנהל יחזור אלי ואף אחד לא מתקשר. כיצד ניתן לקבל זיכוי על החיוב שגבו ממני בזמן הקצר ביותר?

עו"ד נבו למפל

שלום רב, ככל וחויבת שלא בצדק. המלצתי הינה כי תפני בכתב בדואר רשום אל החברה, תפרטי את כל השתלשלות העניינים ודרשי את ההחזר המגיע לך לדעתך. חברת הסלולר מחויבת להשיב על פניות כאלו. ככל וטענותיך מוצדקות, ותשובת החברה לא לשביעות רצונך או לא מתקבלת, ביכולתך לשקול פנייה אל בית המשפט. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר