משה

תיקון חוזר של מסך גלקסי 7

שלחתי את המכשיר גלקסי 7 לתיקון במעבדה פרטית לאחר נפילה של המכשיר. בפעם הראשונה הוחלף המסך והתקלקל אחרי 4 חודשים הוחלף שוב והתקלקל שוב לאחר חודשיים בטענה שהשלדה עקומה, בפעם האחרונה הוחלף גם השלדה וגם המסך והתקלקל אחרי חודש בטענה לשבר פנימי למרות שהמכשיר לא קיבל מכה ואפילו לא שריטה. העובד במקום מתכחש שזה אשמתם וטוען שזוהי אשמתי. לפי דעתי או שהמסכים שהורכבו לא מקוריים או לא תקניים. מה באפשרותי לעשות? הוא טוען האחריות לא מכסה שבר אך שבר פנימי יכול להיווצר גם מהרכבה לא תקינה.

עו"ד נבו למפל

שלום, לאור הכתוב יתכן ורצוי לפנות אל חוות דעת נוספת של מעבדה בכדי לבדוק את סיבת התקלה. כמו כן מומלץ לקבל לידך את פרטי ותיעוד התקלה בכתב. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר