אביטל

הקמת לקוח עם פרטים ישנים שבמאגר החברה ללא ידיעתי

שלום רב, חברת פרטנר הקימה לקוח כנראה על הפרטים הישנים שהיו להם במאגר. כלומר יש מישהו שיש ברשותו קו על השם של בעלי עם הת"ז של בעלי. אנחנו מקבלים חשבוניות הביתה. התקשרנו למספר שרשום בחשבונית ועונה מישהו שטוען שזהו קו עיסקי ואין לו מושג למה זה רשום על שם בעלי. פנינו מספר פעמים לפרטנר והם שלחו לנו מכתב שאין לנו מנוי ושזה טעות אך עדין אנחנו מקבלים חשבוניות. היום קיבלנו התראה אחרונה לפני טיפול משפטי!!! יש משהו לעשות בנידון?

עו"ד נבו למפל

שלום ראשית פנו במכתב בדואר רשום אל חברת הסלולר והעלו טענותיכם. ככלל, חברת סלולר מחויבת לענות על מכתבים מעין אלו. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר