יוסי

לקוח עסקי

שלום, אני לקוח עסקי של סלקום. עברתי דרך העבודה לפני כשנה. כעת כשאני רוצה להתנייד לחברה אחרת האיש קשר שלי אומר שאין אפשרות לנייד את המספר שלי אלא אם אני אשלם קנס של 1900 שח. זאת אומרת שהאפשרות הכי זולה בשבילי היא ללהשאר עם התשלום הבסיסי שכל לקוח שעובד איתי כ25 שקלים, אך לותר על המספר שלי ולקבל מספר חדש בחברה אחרת. שאלתי היא האם יש דבר כזה שהקנס שאני אמור לשלם הוא 1900 שח? אני יודע שאני אמור לשלם 8% כפול מספר החודשים שנשארו, במקרה שלי זה עד ינואר 2014. הממוצע של החשבוניות שלי הוא בערך 140 שח..

עו"ד נבו למפל

שלום יוסי איני מכיר את מאפייני ההסכם אליו אתה משויך אולם ככלל, ללקוחות עסקיים בעלי מכשירים רבים קיים קנס יציאה. המלצתי הינה כי תפנה לייעוץ צשפטי בכדי לבחון את טענותיך לעומקן. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר