אלה

איחור בחיוב

סיימתי התקשרות עם חברת פלאפון לפני יותר מחודש ועברתי לחברה אחרת. הם גם שלחו לי SMS שהם מודעים לכך שהחלטתי לעזוב אותם. הם לא גבו ממני כסף בכרטיס אשראי בחודש שעבר אלא הם גובים את התשלום האחרון + תשלום נוסף שלא ברור לי מהו בחודש הבא. האם מותר להם לחייב אותי באיחור של יותר מחודש מסיום ההתקשרות?

עו"ד נבו למפל

שלום אלה לאור הכתוב, יתכן וחברת פלאפון בחנה את חיוביך ורק לאחר בחינתה שלחה את החיוב. באם זו הסיבה, נראה כי פעולה זו תקינה. אולם ציינת כי לחודש הבא יתווסף סכום שאינך יודעת מהו, במקרה שכזה המלצתי הינה כי תפני אל החברה בדרישה כי תפרט לך את מהות הדרישה ומאפייניה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר