יואל

פיצויים

מעביד מפריש לעובדים 5% לתגמולים והפרשה לפיצויים על פי צו ההרחבה של פנסיה חובה. אם יגדיל את ההפקדה לפיצויים ל 8.33% האם יכול על כך סעיף 14 באופן אוטומטי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום רב, צו ההרחבה לביטוח פנסיוני מקיף במשק מאפשר הגדלת ההפרשות לפיצויים ע"פ סעיף 14 לחוק פיצויי פיטורים, עד לשיעור של 8.33% מהשכר. יחד עם זאת, על מנת להסיר כל ספק רצוי להסדיר הנושא במסמך כתוב המעגן זאת וקובע ברורות כי ההפרשות בגין רכיב פיצויי פיטורין כפופות במלואן לסעיף 14 לחוק. שבת שלום, דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה