א

חרף הוראה לועדה מיום 11.9.16 עדיין אין החלטה

ביום 11.9.16 הורתה הלשכה המשפטית של קרן פנסיה מסוימית לועדה הרפואית לבחון את הנושא הסיעודי, ולמסור החלטתה ישירות לעמית אלא שחרף שהיום כבר 12.10.16 קרי חלפו מעבר ל 30 יום עדיין לא נשלחה לעמית כל החלטה. 1) האם הועדה ו/או הקרן מחוייבים לשלוח לעמית את ההחלטה תוך 30 יום מיום 11.9.16? (חרף שהיו חגים במהלך התקופה) אציין שכל החומר שנדרש נמצא בידי הקרן. תודה תודה

עו"ד אבנר בן חיון

יש לבדוק מתי התכנסה הוועדה לדון בענין. בכל מקרה על מנת שיהיה לך קל להתמצא בכללים בשאלות אלה, את יכולה לגשת לאתר האינטרנט של קרן הפנסיה, שם מפורסמים כללים לטיפול בתביעות להם מחויבת הקרן בהתאם להוראות הממונה, ושם תוכלי לבדוק את המועדים הקבועים לענין בדיקות ומתן תשובות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה