אורנה

העברת תשלום לקרן פנסיה

עבדתי בחברה מתחילת מרץ עד סוף יולי שנה זו. כיוון שהיתה ברשותי פולסת פנסיה פעילה, הבנתי מסוכנת הביטוח כי על המעביד להתחיל להפריש עבורי לפנסיה החל מחודש עבודה רביעי, סכום המחושב למן היום הראשון לעבודתי. בחודש הרביעי המעביד לא ביצע זאת ובחודש החמישי בוצע איזה חישוב וממשכורתי הורד סכום בגין ההפרשה. לאחר זמן ובדיקה מול חב' הביטוח נמצא כי לא הועבר לחב' הביטוח הסכום עבורי ע''י אותו מעביד. המעביד נתבקש להראות אסמכתא להעברת התשלום, התקיימו שיחות רבות והחלפת מיילים ביני לבינם ועדיין לא נעשה דבר. גוררים אותי בטענה שהפקידה אצל הרו''ח עשתה טעויות וזה בטיפול. איך אני אמורה להתחיל לקדם את הנושא כדי להגיע לפתרון הולם?

עו"ד אבנר בן חיון

ניתן להגיש תלונה לאגף שוק ההון ולמשרד התמ"ת נגד המעסיק ו/או להגיש תביעה לבית הדין לעבודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה