ירון

האם חוק הכשרות המשפטית

מכיל בתוכו את חוק הכשרות האפוטרופוס? האם שאני טוען בסיכומים בערעור על צוואה. בכשרות המשפטית שהנהנה היה מעין אפוטרופוס למעשה. יהיה ניתן לטעון שזה הרחבת חזית? או שזה חלק מהכשרות המשפטית ואז לא צריכים לאמר הרחבת חזית?

עו"ד נורית פיש

ירון שאלתך לא יכולה לקבל תשובה עניינית לאור העדר די נתונים לא ברור מה טענת בהתנגדות ולכן איני יכולה להביע עמדתי אם זו הרחבת חזית. אני מקוה שמי שניסח את ההתנגדות ניסח אותה רחבה דיה שניתן יהיה להעלות הטענה שהעלית בסיכומים :

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות