רבן

אפוטרופסות לקשיש

אבי הקשיש, מצוי במעון לניצולי שואה שבחסות משרד הבריאות. יש לי ביקורת נוקבת אודות התנהלות המקום. ביקורת אותה אבי,עקב חרדתו, מנוע מלהעלות. אני שוקל ביצוע אפוטרופסוט רפואית וברורים לי ההיבטים החיוביים (למשל- יהיו חייבים להודיעני על כל אירוע רפואי- ביקורת בי"ח וכו'). שאלותי : 1. האם אפוטרופסוט לצרכים רפואיים בלבד מספקת ? 2. האם ,יכולים להעלות היבטים בעייתיים ( למשל : תשלום - כרגע איננו משלם,מאחר וניצול שואה,) ,כאלה שאינני חושב עליהם, מכוון הנהלת המעון. תודה.

עו"ד נורית פיש

סליחה על העכוב בתשובה בשל שהותי בחו"ל. אין קשר בין טיב הטיפול לבין מינוי אפוטרופוס לבין תשלום . שלושה דברים שונים שאין ביניהם שום קשר. קודם כל אין דבר כזה "מינוי אפוטרופוס רפואי" אם אביך זקוק למינו7י אפוטרופוס או לא , זו שאלה שצריך לתת עליה את התשובה העניינית בהתאם לטובתו . לא צריך ולא כדאילמנות אפוטרופוס אם הוא מסוגל לדאוג לענייניו או אם אתה יכול לדאוג לו. אפוטרופוס לא פותר בעייה של טיפול לא ראוי ...

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות