גיתית

באיזה מצב הרווחה מתערב בהליכי אפוטרופוס? הבנתי שההליך הרגיל הוא ללא התערבות הרווחה.

עו"ד נורית פיש

גיתית שלום על פי השאלות ששאלת אני מבינה שיש לך התנסות גרועה ביותר עם המערכת בכל הקשור לענייני אפוטרופסות . אענה לך כך: הדברים אינם מתנהלים באופן שאולי היית מצפה ממוסד האמון על ניהול ענייני חסויים. אך ניתן לבהחלט לשמור על ענייני חסוי אם תקפידו על כך. את כותבת באופן כללי ומעלה תהיות והבעות דעה כלליות ולא מעלה סוגיות ספציפיות. הליכי האפוטרופסות מתנהלים בהחלט בהתערבות הרווחה. כדי למנות אפוטרופוס צריך לקבל תסקיר לשכת הרווחה ולכן הרווחה מעורבת בהחלט. כשמדובר בדיונים בבקשות הקשורות לחסוי , הרי שהרווחה לא מעורבת אך האפוטרופוס הכללי בדרך כלל צד להליכים ומביעה עמדתו תוך דאגה לטובת החסוי ובדיקת ניגוד אינטרסים אם יש מצד מגיש הבקשה או צדדים נוספים. אני מציעה שאם יש לך שאלה יותר ספציפית העלי אותה .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות