אלה

אפוטרופסות לצורך תביעת ביטוח סיעוד

המבוטח דמנטי ובגלל זה מוגשת התביעה. האם תתכן אפוטרופסות טבעית לעניין ייצוגו /חתימה על מסמך התביעה/ מה מקובל?

עו"ד ונוטריון נורית פיש

אלה , השאלה מהי דרגת הקירבה שלך לחסוי. בעקרון ברירת המחדל של החוק היא כי המשפחה יכולה וצריכה לטפל בחסוי ואני מציעה לנסות להגיש בשמו את התביעה. מנסיוני חברות ביטוח מערימות קשיים ועלולות לדרוש מינוי אפוטרופוס . אם יתנו זאת במינוי אפוטרופוס על מנת לזרז מציעה להגיש בקשה למינוי אפוטרופוס ובצדה בקשה דחופה למינוי זמני .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות