אלי מנשה

מי האפוטרופוס על האפוטרופוס ?

מוניתי כאפוטרופוס , שאלה : מה אומר החוק במקרה מוות שלי האפורופוס (גוף ורכוש) ? מישהו אמר לי שבמקרה כזה האפוטרופוסות עוברת כולה למדינה , למרות שישנם בני משפחה (בן זוג ועוד אחים). לא נשמע לי הגיוני .. אז לאן באמת זה הולך ?

נורית פיש עו"ד

על האפוטרופוס שמונה אמור לפקח האפוטרופוס הכללי . אני אומרת אמור , כי הפיקוח של האפוטרופוס הכללי לצערי לא צמוד ולא יעיל תמיד. באשר לשאלה מה אם חו"ח תלך לעולמך , הרי שהאפוטרופסות לא עוברת למדינה (אשר, כאמור, תמיד נמצאת בתמונה כגוף המפוקח על באפוטרופוס) אולם מתמנה מישהו אחר מבני המשפחה שימצא ראוי ..

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות