אני

בקשה למינוי אפוטרופוס והשכרת דירה

שלום אימי מאושפזת במוסד לחולי אלצהיימר והגשתי בקשה למינוי אפוטרופוס (אני ביתה היחידה). הבקשה למינוי הועברה ע"י השופטת לב"כ היועמ"ש של הרווחה - התהליך ארוך? כיצד ניתן לקבל אישור זמני ? בנוסף, קראתי שחלה מגבלה על השכרת דירה של החסוי ע"י האפוטרופוס, אם כך כיצד ניתן יהיה בכל זאת להשכיר את הדירה? אשמח לדעת מה הפרוצידורה. תודה רבה

עו"ד ונוטריון נורית פיש

קודם כל בעת הגשת בקשה למינוי אפוטרופוס כדאי לבקש גם בקשה למינוי אפוטרופוס זמני ובדרך כלל ניתן מינוי זמני לחצי שנה . אני מציעה להכין הסכם שכירות לשם השכרת דירה ובמקביללאחר קבלת המינוי להגיש בקשה למתן הוראות לאישור בדיעבד של העיסקה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות