יואב

תקינות מסמך הדורש חתימה על ויתור סודיות

אני משמש אפוט' לאחותי המבוגרת שמטופלת במכון קוגנטיבי.הם דורשים שאחתום על ויתור סודיות שנוסח על ידם.להלן: כותרת: ויתור סודיות לאפוט' לכל מאן דבעי, אני מסכים ומאשר בזאת שצוות המכון...יפנה לכל גורם רפואי ואו טיפולי הדרוש לצרכים שיקומיים ,לצורך קבלה ומסירה של מידע אודותיה ולרבות כל מוסד או גוף רפואי וכן גורם מקצועי אצלו מצויים נתונים או מסמכים הנוגעים למצבו של המטופלת למטה: חתימת האפוט' ותאריך האם המסמך תקין?

נורית פיש עו"ד

היתי מוסיפה למסמך רק הערה שהנתונים ימסרו אך ורק למכון ולא לשום גורם אחר ושהם מתחיבים שלא להעביר כל אינפורמציה אלא לגורמים המטפלים בו לצורך טיפול

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות