צבי

מינוי אפוטרופוס תוך כמה זמן?

תוך כמה זמן בערך בית משפט לענייני משפחה ימנה אפוטרופוס לגוף ורכוש (זמני +קבוע) בהנחה שאין התנגדות של שום גורם.

נורית פיש עו"ד

אם במקביל תגיש בקשה למינוי אפוט' זמני המינוי יהיה מיידי ובאשר לקבוע לוקח מספר חודשים עד אשר מתקבל תסקיר פקידת סעד . לכן , בית המשפט נוהג למנות אפוטרופוס זמני מיידית. אני שוב מחדדת את השאלה אם יש הסכמה ויש מי שיטפל מדוע למנות אפוטרופוס? חוק הכשרות המשפטית והאפוטרופסות תוקן כך שאפשר גם למנות "תומך" ואפשר גם להימנע ממינוי אפוטרופוס אם יש מי שיטפל בקשיש/קשישה ואין מחלוקות במשפחה.!!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות