שלומית

אי דיווח על סכומים קטנים בלימוד שיעורים פרטיים

אני נותנת שיעורים פרטיים באנגלית מדי פעם לא בזמנים קבועים בנוסף לעבודתי כשכירה התשלום מההורים נעשה במזומן ללא חשבונית/קבלה מצידי האם אי דיווח על סכומים קטנים יכול לסבך אותי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! כעקרון הענקת שיעורים פרטיים וקבלת תשלום בגינם שלא הוצאת חשבונית ובלא דיווח הינה בעייתית. אכן הדבר יכול לסבך אותך בפלילים אך ככל הנראה לא יפתחו כנגדך בפרקטיקה בחקירה פלילית בסכומים זעומים, אך עם זאת הדבר יכול לסבכך במס הכנסה. באם את מעבירה שיעורים פרטיים בהיקף משמעותי, מומלץ לפתוח תיק במס הכנסה. בברכה, איתי ברכה, עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות