שולי

לא קיבלתי קבלה ממתקין גגון

שלום . התקינו לי גגון למרפסת .שילמתי למתקין 2,300 שח במזומן . המתקין הבטיח לי שיוציא לי קבלה וכבר עבר חודש וחצי ועדיין לא קיבלתי קבלה . מה אני אמורה לעשות ? כל פעם אני מתקשרת הוא עונה לי שכחתי אני יעביר לך ולא מביא . תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! התשובה אינה נמצאת במסגרת דיני המיסים אלא בדין האזרחי וע"כ אין כאן המקום למענה. עם זאת, תוכלי להודיע לבעל המקצוע כי אם לא יעביר אלייך את הקבלה האמורה, תגישי תלונה לרשות המיסים על העלמת מס על ידו. אולי הדבר יסייע. אם אינו מעביר חשבונית, עדיף שתפני לקו המיסים של רשות המיסים ותדווחי על העלמת מס. בהצלחה.

שולי

תודה רבה על התשובה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות