שלום זיסו

מה לעשות בנוגע לשחיתות וקבלת שוחד בראשות המיסים?

לפני יותר משנתיים נתקלתי בבכיר בראשות המיסים אשר פעל להעלים עסק ועזר לבעל העסק להכריז על פשיטת רגל בתמורה קיבל מכוניות חינם לילדיו ולאחר זמן מה שהעסק היה תחת איש קש הועבר העסק על שמו כאיש קש בעסק היו סחורה וכלים בשווי של כמיליון שקל כמו כן קיבל איש הרשות כסף כשוחד לחשבונו הפרטי בתקופת היותי שם פעל העסק כאשר הוא מעלים כמחצית מהכנסותיו תלונה לראשות המיסים נתקלת במריחה ועד היום מורחים את הבדיקה על אף שניתנו להם הוכחות יש לציין לאיש האמור בראשות המיסים ירושלים יש גב חזק שמגן עליו האם ניתן לעשות משהו בנדון

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! איננו עוסקים בכך אך ממליץ לפנות לתקשורת. אוכל לקשר אותך במידת האפשר. צור עימי קשר במספר 052-5358882 בברכה, איתי ברכה, עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות