יובל

משיכת משכורות עבור העבודה על שם עובד

שלום, האם זה חוקי שחברה מבקשת ממך למשוך משכורות עבור עובדים על השם שלך?(מדגיש שהמשיכות הן בעשרות אלפי שקלים עבור משכורות עובדים) האם זה לא יכול לעשות לי בעתיד עם מס הכנסה וכד'? יש לציין שהצ'ק בעזרתו נמשך הכסף נרשם על שמי..

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! משיכה כפי שהינך מתאר אינה מותרת ואף נחשדת כעבירות מס ו/או איסור הלבנת הון. מציע להתרחק ולא לאפשר לעשות כן. בברכה, איתי ברכה, עו"ד.

יובל

בשל היותי שאנן עד כה משכתי 3-4 שנים... איזה אישור נדרש להשיג על מנת להיות מכוסה מבחינה זו?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות