ללא

האם מבחינה משפטית נחשב כמאפיין של המחלה

כאשר רופא (כללי) לא רופא פסיכיאטר רושם בדו"ח לגבי חולה בסכיזופרניה, כי מדובר במחלת סכיזופרניה מלווה התקפי זעם. האם מבחינה משפטית המשמעות לכך היא שהתקפי הזעם מהווים אחד ממאפייני המחלה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אהוד כליף

לפונה שלום רב; משאלתך לא ברור באיזה דו"ח מדובר ולמה הוא מיועד. מכל מקום השאלה שאת/ה שואל/ת - מה הם מאפיינים של מחלה מסויימת - היא שאלה רפואית. המשמעות המשפטית שניתנת למסמך רפואי כלשהו, תלויה במסגרת בה הוא מוגש, מי מגיש אותו וכדו'.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בקופות ובתי חולים