סתיו

התעלפות ופגיעה בשיניים בקופ"ח

שלום, לפני כ 10 שנים ביקרתי אצל אחות קופ"ח כללית בשביל בדיקת דם שגרתית. לאחר הבדיקה נעמדתי ולאחר מספר שניות התעלפתי ונפלתי בחדר האחות. כתוצאה מהמכה נשברו 2 שיניים והייתה פגיעה בשורש שכיום - לאחר 10 שנים, כאשר אני בת 20 - גרמה לשינוי צבע ודלקות והצריכה טיפולי שורש, השלמות והלבנות ותצריך טיפולים נוספים בעתיד. האם יש עילה לתביעה וקבלת פיצוי? תודה רבה, סתיו.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אהוד כליף

סתיו שלום, באופן כללי ביותר הנסיבות שתארת יכולות לגבש טענה של רשלנות, במיוחד לאור העבודה שהיית ילדה, אולם נדרשת בדיקה מעמיקה יותר של העובדות. הנזק שתארת הוא בר פיצוי ותצטרכי להיעזר במומחה לרפואת שיניים שיקשור בין הנפילה לתוצאה, צורך בטיפול נוסף בעתיד ועלויות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בקופות ובתי חולים