אבי

הגנה מפני תביעות על נזקי גוף בבית המגורים

שלום, אני משכיר בתוך חצר הבית שלי מס' יחידות דיור ויש לי 10 דיירים. הדיירים מביאים אליהם חברים ובני משפחה. אין לי ביטוח על נזקי גוף. האם כדאי לעשות ביטוח כזה כדי להגן על עצמי אם חס וחלילה יקרה משהו לאחד הדיירים או החברים שלהם או שאין צורך?

item.Author מנהל הפורום עו"ד חוסאם מארון

שלום אבי, כעיקרון, בתור בעלים של המקרקעין, תהיה חשוף לתביעות בגין נזקי גוף ותאונות שיתרחשו במקרקעין שלך ולכן אני ממליץ לך לבטח את המקרקעין השייכים לך. את הביטוח ניתן לעשות באופן ראשוני (על ידך) או באופן שניוני (באמצעות השוכר - לחייב אותו לבטח את עצמו את צדדי ג' בחוזה השכירות).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי