אלינור

רוצה להתגרש

גיליתי לפני שבועיים שבעלי בוגד בי ואני רוצה להתגרש אבל אני לא יודעת מאיפה מתחילים. האם אני צריכה למצוא עו"ד לפני שאני מדברת איתו על זה זה יהיה לטובתי? זה משנה?

עו"ד נורית פיש

אלינור יקרה . צר לי שגילית אודות הבגידה של בעלך אולם אני מציעה לא למהר להתגרש. יש מקרים בהם בגידה וגילוייה מצביעים על קשיים ועל צורך לתקן ולאו דווקא עלצורך להתגרש. לא ברור איך תוכלי להסתדר לבד, לא ברור מה היתה מערכת היחסים ביניכם תפני הגילוי. לא ברור אם בעלך מעוניין לשקם ויסכים להתחיל תהליך טיפול משפחתי . אל תקבלי החלטות ממקום של כעס !! זו הצתי לך. מציעה לך להיוועץ בעורך דין ולברר את המשמעות הכספית של תהליך כזה טרם קבלת החלטתך .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בגידות