שירה

מה קורה לבעל בוגד

מה קורה לבעל שבגד מבחינת חלוקת רכוש, מזונות, כתובה, משמורת הילדים?

עו"ד נורית פיש

שירה בכל הקשור לכל ענייני הרכוש , מזונות, ילדים אין משמעות לבגידה. בנושא אחד יש משמעות מאוד רבה והוא נושא הכתובה. במקרה אחד בו בית המשפט קבע שבהתאם להסכם ממון עליו הוחתמה אישה סמוך למנישואין וברור שהיה זה כלחץ עליה, בית המשפט הורה כי מחצית הבית שייך לו בהתאם למוסכם בהסכם הממון , ניצלו זכויותיה בבית מכח חיוב הבעל בתשלום כתובה לאור העובדה שהבעל בגד באישה . למזלה הכתובה היתה על סך של מיליון שקלים !! יותר ויותר מקרים כתובה נמצאת משמעותית .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בגידות