ענבל

חישוב דמי אבטלה לאחר התפטרות שבאה בעקבות פיטורין

שלום, אם פוטרתי ממקום עבודה והתחלתי מיד לעבוד במקום עבודה שני, ולאחר מספר חודשים התפטרתי ממקום העבודה השני, האם עלי להמתין 90 יום לזכאות לדמי אבטלה, או שאני זכאית מיידית היות שזה בתוך השנה מהפיטורין מהמשרה הראשונה? כמו כן, האם דמי האבטלה יחושבו לפי המשרה הראשונה ממנה פוטרתי או לפי המשרה השניה הצמודה לרישום לאבטלה?

עו"ד הדר פלד טל

אם לא התייצבת בלשכת התעסוקה על יסוד מכתב הפיטורים הראשון, לפני שהתחלת לעבוד במקום השני, לא ניתן לעשות את מה שאת שואלת. תחול עליך המתנה של 90 יום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה