אילת

קבלת דמי אבטלה בעת מגורים בחו"ל

עבדתי במשך 9 שנים בחברה בארץ. בחודש יוני האחרון במקביל להודעתי לחברה שאני עוברת לגור בחו"ל (הולנד) החברה הודיעה לי שאני מפוטרת מתפקידי במסגרת קיצוצים בחברה. כרגע אני גרה ורשומה בהולנד (אני גם אזרחית הולנדית) ומעונינת לברר מהן הזכויות שלי לגבי דמי אבטלה ממדינת ישראל, אני משלמת דמי ביטוח לאומי עבור שמירת זכויות בארץ וכשעבדתי שילמתי דמי ביטוח לאומי. תודה

עו"ד הדר פלד טל

כדי לקבל דמי אבטלה בישראל צריך להתייצב בלשכת התעסוקה מידי שבוע. אם אינך יכולה להתמיד בהתייצבות בלשכת התעסוקה הקרובה למקום מגורייך בישראל, אינך יכולה לקבל דמי אבטלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה