יניב

בירור גובה דמי האבטלה

שלום. לחישוב גובה דמי אבטלה - במידה וכמובן יש לי את תקופת האכשרה ואני זכאי לדמי אבטלה- זקוקים ל6 משכורות אחרונות- אם בחצי שנה האחרונה חודשיים מתוך ה6 חדשים הייתי בחל"ת- האם עושים ממוצע של 0 ₪ +4 חודשים חלקי 6 או לוקחים 6 תלושים אחרונים לצורך חישוב גובה דמי האבטלה. תודה רבה

עו"ד הדר פלד טל

במקרה כזה ניתן לפנות לפקיד המטפל ולבקש שהחישוב ייעשה לפי 6 תלושים אחרונים, דהיינו לפי תלושים שקדמו ל- 6 החודשים הקלנדריים האחרונים, ולהסביר את סיבת הבקשה/ סיבת החל"ת. אם למשל החל"ת נכפה ע"י המעסיק, סביר להניח שבקשתך להתחשב בתלושים קודמים, תאושר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה