תומר

זכאות לדמי אבטלה סמוך לגיל 40 אחרי ניצול אבטלה פעמיים ב-4 שנים אחרונות

ניצלתי את זכאותי לדמי אבטלה פעמיים ב-4 השנים האחרונות. בחודש דצמבר אהיה בגיל 40. אני מעוניין לעזוב את העבודה בקרוב. האם אני חייב לסיים את יחסי העובד מעביד רק לאחר גיל 40 על מנת שאהיה זכאי לדמי אבטלה או שמא אני יכול לעזוב כבר היום ולדרוש דמי אבטלה רק לאחר שאגיע לגיל 40 בעוד 3.5 חודשים? כמו כן, אם אני עוזב מיוזמתי נניח בעוד חודש אני לא זכאי לדמי אבטלה במשך 3 חודשים ואז אני עובר את גיל 40 האם אני זכאי? תודה מראש.

עו"ד הדר פלד טל

לגיל 40 אין שום השפעה על הזכות לדמי אבטלה, רק מובטל מעל גיל 45 זכאי למקסימום של ימי האבטלה (או מובטל בן 35 שיש עימו 3 תלויים).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה