רם

עבודה בזמן האבטלה, האם יגיע לי המשך ימי אבטלה

פוטרתי אחרי 18 שנות עבודה, והיות ואני בן 53 אני זכאי קרוב ל 6 חודשי אבטלה. בחודש השני לאבטלה , מצאתי עבודה ביוזמתי, ועבדתי 15 יום בלבד ועזבתי ,השאלה האם אהיה זכאי לשאר ימי האבטלה , ואם כן , איך יקזזו לי את עבודתי האם פר יום , או לפי הכנסה , היות וקיבלתי ליום עבודה יותר מיום אבטלה...לכן האם יקוזזו רק 15 יום מהאבטלה או, שכר של חודש כמעט מלא ,כי השכר היה גבוההיותר מיום אבטלה אודה מראש

עו"ד הדר פלד טל

אתה בהחלט יכול להמשיך ולהתייצב בלשכה ולהמשיך לחתום עד מלוא מכסת הימים שלך. הימים שבהם לא התייצבת לא יובאו בחשבון במכסת הימים לצורך תשלום דמי אבטלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה