מוטי ששון

דמי אבטלה לעצמאי - שכיר בעל חברת מיעוטים

שלום, החודש מכרתי את העסק הקטן שלי מזה 6 שנים, מתוכם שנתיים וחצי אחרונות כשכיר בעל חברה. לטענתי, אין הבדל ביני לבין עובדיי שלצידם עבדתי 14 שעות ביממה. ידוע לי שבית משפט מעמיד למבחן את התנאים והסביבה שבהם דורש דמי האבטלה היה מצוי ורק הוא רשאי להורות לביטוח לאומי על תשלום דמי אבטלה.

עו"ד הדר פלד טל

עליך להגיש תביעה לדמי אבטלה תוך התייצבות בלשכת התעסוקה, לאחר קבלת מכתב סירוב תוכל לפנות בערעור לביה"ד לעבודה. כמובן שכדאי להתייעץ ולשקול היטב את ההליך בלוויית עו"ד בטרם נקיטת צעדים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה