רטי

שמירת זכות ורישום בטאבו

העירייה רצתה הפקעה ברכוש פרטי רשום כאדמת מנהל. הושגה הסכמה בספק דין בבית משפט כי תתבצע הריסה והפקעה. אולם הוסכם שהזכויות בעת הבניה בעתיד בתכנון מחדש יחושב עלפי 100 אחוז הקרקע. בטאבו הוסרו שמות הבעלים רשום הערת פסק דין. במנהל רשומים הבעלים שהם היו גם בטאבו. האם זה תקין.?

עו"ד רון שוורץ

שלום רב אם זה דרך החלטת בית משפט אז כך זה נרשם. מה זה תקין, זה לפי החלטת בית משפט. כדי לבחון מה צריך לעשות בהמשך צריך לראות את המסמכים כמובן ופס"ד . עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום 0507249020

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל