ענת

חתימה על מפת מדידה

אני צריכה להוציא תוכנית בנייה קיימת עקב חרגיות בנייה שנתגלו אצלי על ידי המינהל כשבעלי רצה להוציא לפועל את הצוואה של אימו ז"ל שחצי מהשטח+בית שייך לבעלי וחצי שני לאחיו. בעלי נפטר לפני כמה חודשים.הוצאתי צו ירושה ואני מטפלת בנושא. לקחתי מהנדסת בניים ש/ביקשה שהוציא מפת מדידה חדשה וכך עשיתי. הוגשו תוכניות לוועדה ושם רשמו לי שהיורש השני של השטח צריך לחתום. היוורש השני לא מוכן לחתום וכבר חודשים מעכב אותי בתירוצים שונים ורק שלשום אמר שהוא לא רוצה ולא יחתום בריש גלי.ואני תקועה עם התוכניות שהמינהל יושב לי על העורף. יש אפשרות לתבוע את היורש השני בבית משפט לחייב אותו על חתימה ע"פ הצוואה?לא נותרה לי ברירה אלא להגיע לזה.תודה

עו"ד רון שוורץ

ענת בוקר טוב בצורה כללית ביותר, ההתנגדות הזאת היא רגילה, לצערנו אחרי מות המוריש כמעט יום יומית . הרך צרכה להיות קצרה ומהירה. כמובן שאם הדיבורים לא עוזרים לפנות מיד לבית המשפט . אני חייב לראות את המסמכים בכדי לענות לך יותר ספציפי למקרה שלך האם בכלל צרכים לגשת לתביעה או לא והאם יש חיובים לרשויות המס השונות. עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום 050-7249020

ענת

תודה רבה . חיובים אין לנו . מטרתי היא להכניס את התוכנית לאישור הועדה המקומית -ומשם לאישור המינהל . אין דרך אחרת שאוכל להכניס את התוכנית -מבלי צורך בחתימתו? איזה מסמכים הינך צריך?תודה

עו"ד רון שוורץ

ענת צריך בשלב ראשון עמוד ראשון של הבקשה , המסמכים מר.מ.י. ומהועדה המקומית, וכתובת מדויקת . עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום 050-7249020

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל