משה

חתימה על תיקון צו בית משותף

שלום,אני נמצא בהליך של תיקון צו בית משותף (בבית פרטי) . על החלקה שלי קיימים 3 שותפים.מנהל מקרקעי ישראל דורש שכל בעלי הקרקעות יחתמו על תיקון צו הבית המשותף. אחד השותפים מסרב בתוקף לחתום מאחר ורשות מקרקעי ישראל בהליכים משפטיים נגדו (בענין אחר, בנייה ללא היתרים). מה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה.

עו"ד רון שוורץ

משה שלום רב מכוון שזה ב"מ כלל הדירים חייבים לחתום על תיקון צו בית משותף. כדי לקבל החלטות מעשיות צריך לראות את המסמכים שברשותך. בצורה כללית כנראה שאין בררה אלא לתבוע אותו . עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום 050-7249020

משה

באיזו טוענה? האם אפשר לעשות במקרה זה פירוק שיתוף?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל