קרן אקרמן

האם מגיע לי פיצוי על אי נוחות שנגרמה לי עקב תיקונים בבית שאני שוכרת

לפני חודש עברתי לבית בשכירות חודשית. לאחר 3 חודשי מגורים החל טפטוף מהתקרה בקומה הראשונה (כשעברנו לבית היו עיגולי רטיבות בתקרה אך נאמר לנו שהבעיה נפטרה) פנינו לבעלי הבית ובמהלך חודש הגיעו 3 אנשי מקצוע אשר לא ידעו מהיכן נובעת הבעיה. נדרשנו להפסיק להשתמש בחדר מקלחת בקומה השנייה במשך שבוע אך לא היה שינוי. אחד מאנשי המקצוע החליט שהוא יודע מה הבעיה ופרק את הכיור במקלחת, את ארון הכיור ואת הבלטות אך לא מצא את הבעיה. היום לאחר מעל לחודש הגיע עוד איש מקצוע שמצא את הפתרון. אך עדיין הבלטות והכיור מפורקים. במשך התקופה הזו חצי מהסלון מטפטף ולא ניתן היה להשתמש בו. האם אני יכולה לדרוש פיצוי?

עו"ד אסף גסטפרוינד

הפורום עוסק בנושא מינהל מקרקעי ישראל בלבד. השאלה ששאלת אינה קשורה לנושא הפורום. ממליץ לך להעלות אותה בפורום המתאים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל