מאיה

קרינה מחדר טרנספורמציה בסמוך לדירה

במדידה ראשונה נתגלתה קרינה של 31.6 מיליגאוס (בחדר של ילד בן 4) לאחר טיפול של חב' החשמל להפחתת הקרינה נמדד 7 מיליגאוס ,כרגע אנחנו 8 חודשים לאחר התנהלות אינסופית מולם כשכל הזמן הזה החדר אינו שמיש למגורים וחב' החשמל מנסים להתנער מאחראיות. מה ניתן לעשות איתם ???? האם ניתן באיזה דרך להעיף אותם לגמרי מהבנין? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

מאיה שלום, ישנם מספר תנאים שעל חברת החשמל למלא בנושא קרינה בלתי מיננת. היה וחברת חברת החשמל לא עומדת באותם תנאים ניתן לדרוש פינוי השנאים מחדר הטרנספורמציה. יש לקחת בחשבון שמדובר בנושא מורכב, קל וחומר להסבירו במסגרת פורום זה. בברכה, עו"ד שי שמואל פרץ