ניר

אי קריאת מונה חשמל - הערכת צריכת חשמל

אני משלם חשבון חשמל בהוראת קבע . ובחשבונית האחרונה שהגיע לי אני רואה שכבר שנים עושים לי הערכת חשמל . ומסתבר שאני צריך לשלם עכשיו 10000 שח . זה חוקי לא לבדוק את המונה ? אני חייב עכשיו לשלם את הכל ? למה שולחים הערכת חשמל כבר שנים

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ניר שלום, עפ"י הוראות הדין, על חברת החשמל לקרוא את המונה החשמל במקום הצרכנות, לפחות אחת לשנה. היה וחברת החשמל חרגה מסמכותה, יש מקום לדרישת הפחתה בנסיבות מסוימות. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ