נטלי

שריפת מכשירי חשמל

שלום אני דיירת עמידר ומתגוררת באילת כל שני וחמישי יש לי הפסקת חשמל בדירה וכתוצאה מכך נשרפו לי המון מכשירים ונגרם לי נזק כספי האים אפשרי להגיש תביעות קטנות נגד חברת חשמל? האים יש צורך בעורך דין לשם כך?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

נטלי שלום, ראשית אמליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל לצורך בדיקת זכאותך לפיצוי מחברת החשמל. בכלליות, בבית המשפט לתביעות קטנות הנך רשאית לייצג את עצמך ללא עו"ד, אך אמליץ מראש, כי היה ותשובת הנציבות תהיה כי אינך זכאית לפיצוי בגין הנזקים שנגרמו לך למכשירי החשמל - אין טעם בהגשת תביעה קטנה מאחר וסיכוייך לזכות בה נמוכים מאוד. המלצה זו נובעת מאמות המדיה (תקנות שחוקקו מכח חוק משק החשמל), אשר קובעות בהתאם לקריטריונים מסויימים מי זכאי לפיצוי ומי לאו. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ