אלי לביא

השכרת מחסן לשכן וגניבת חשמל

צהריים טובים יש לי מחסן שאני משכיר ובמחסן אין שקעים כאשר השוכר שכר את המחסן ביקש ממני לשנות את המחסן ולהרכיב לו שקע אמרתי לו שזה בלתי אפשרי מאחר וחיוב החשמל משולם ע"י הבניין ואין מונה. התברר לי ע"י וועד הבניין שהוא עשה קומבינה מהמנורה והוועד מעוניין לתבוע האם אני חשוף לתביעה בנושא? צירפתי מספר סעיפים בחוזה שנחתם במעמד השכירות: 1. השוכר מצהיר כי ראה ובחן את המושכר בעיני שוכר , והוא מתאים למטרותיו וכי בדק מצבו בבית בו נמצא המושכר, בעירייה ובכל מוסד אחר ומקבל את עצמו כל אחריות והוצאות בקשר לשימוש במושכר וניהול העסק בו והוא מוותר על כל טענה הטעיה. 2. השוכר מתחייב לתקן כל נזק שייגרם למושכר עקב רשלנותו או שימושו הבלתי רגיל של השוכר , או לפצות את המשכיר עבור כל הנזקים שייגרמו למושכר, פרט לנזק עקב בלאי סביר ורגיל שהמשכיר ישא בו. 3. השוכר מתחייב לא לשנות את מבנה המושכר באיזה אופן שהוא וכן לא להוסיף לו כל מבנה , בלי לקבל רשות בכתב מאת המשכיר. 4. השוכר מתחייב בזה לשמור על ניקיון ואחזקה תקינה של המושכר וסביבתו ולא לגרום לשום מטרד ליתר

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שלום אלי, על פניו נראה כי יש לך עילת תביעה נגד השוכר בשל ההתחברות למערכת החשמל ואכן, לוועד הבית יש עילת תביעה נגדך ואתה תוכל לתבוע את השוכר כצד ג'. בברכה, עו"ד שי שמואל פרץ