דני

ניתוק חשמל בעקבות הוראת הרשות המקומית

עיריית תל אביב פנתה לחברת החשמל והורתה לה לנתק חשמל לדירה שנמצאת ברשותי 40 שנה.לטענת העירייה הנכס צריך בקשה לשימוש חורג.חברת החשמל קיימה את ההוראה ונתקה את החשמל.ללא הליך פלילי וללא צו בית משפט נותק לי החשמל בנכס.פניתי לחברת חשמל אמרו לי עד שלא תסדיר את הנושא מול חברת חשמל לא נחזיר את החשמל.ואני שואל איפה אנחנו חיים? אם עברתי עבירה לטענתכם תפנו לבית משפט וננהל דיון בנושא.מה אני אמור לעשות איך אני מחזיר את החשמל בהקדם לנכס.הדיירים שם ללא חשמל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

דני שלום, ללא בדיקה מעמיקה של המסמכים הרלוונטים לעניינך, אתקשה להשיבך. יחד עם זאת, אנא ברר האם מדובר בשימוש חורג אליו מתלווה סכנה בטיחותית, שכן אז חברת החשמל רשאית לנתק אספקת החשמל ללא כל התערבות משפטית. בברכה, עו"ד שי שמואל פרץ