מעין

חברת חשמל-פורסת בבתים מונים חכמים הפולט קרינה ללא ידיעת הצרכנים

האם חברת חשמל רשאית להתקין בביתי מונה חכם- המשדר בתקשורת אלחוטית ופולט קרינה רבה, במקום המונה הישן והידידותי -האנלוגי, למרות ששלחתי אליהם טופס סירוב. יש לציין ששעתיים אחרי שליחת הטופס במייל חזר אלי נציג מטעם חברת חשמל להסביר לי שאין לי אפשרות להתנגד וכי פריסת המונים החדשים פולטי הקרינה דווקא טובה ל"צרכנים" המונה החכם - מסכן ומחמיר מחלות וכן משדר 24/7 לחברה על כל שימוש במכשיר חשמלי- האם אין בכך בעיה עם חוקי יסוד : כגון פרטיות וכן זכותו של אדם לדאוג לבריאותו

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

מעיין שלום, אמליך לפנות לעו"ד עם סוגייה זו על מנת לבחון את נסיבות המקרה לעומקן, שכן במסגרת זו אין באפשרותי להשיבך עניינית. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ