ליבי

אנטנות סלולריות בתוך המשרדים במקום העבודה

שלום במקום העבודה שלנו הותקנו אנטנות "קטנות" לפי ההגדרה בכל הקומות מעל ראשי העובדים חוץ מקומת ההנהלה . הדבר נודע לנו במקרה , ואנו העברנו עצומה חתומה עי העובדים להסיר אותם ,מובן שהייתה התעלמות מכך . כיצד ניתן להילחם בתופעה ? האם ניתן לחייב את המעסיק להסיר אותן ? ליבי

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום ליבי. לאור הכתוב, במידה והאנטנות הוקמו ללא יידועכם והסכמתכם יתכן כי פעולה זו אינה תקינה. אציין כי יש לעמוד במספר תנאים בטרם מתאפשר להקים אנטנות סלולריות במקרים מעין אלו. ניתן לבחון האם הקמת האנטנות עומדות בתנאים.