אנה

אנטנות

שלום אני מתעניינת בבית שנמצא במרחק של כ-120 מטר מאנטנה סלולרית על בית קרקע תאור הנקודה: קומת עליית גג, מתחת למתקן ליד חלון, במרחק 2 מטר ובכיוון 100 מעלות עוצמת קרינה מיקרו ואט לסמ"ר: 0.9- מה זה אומר? אחוז מסך החשיפה שקבע ארגון הבריאות העולמי: 0.09--האם זה 9%? או תשיעית האחוז? האם מרחק כזה נחשב ללא בטוח? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום אנה איני מכיר את פרטי המקרה ומשכך איני יכול להתחייס לנתונים. ככלל, בכדי להקים אנטנה סלולרית יש לעמוד בדרישות החוקים השונים.