אהרון

תורן במתחם בטחוני

אני מתגורר ממול תורן סלולרי שממוקם בשטח של בסיס צה"ל, בדקתי לגבי האנטנה הזו והיא מאושרת ועברה בדיקה תקופתית, השאלה היא אם יש מה לעשות כדי לסלק את האנטנה? בנוסף, עיינתי בתקנות תמ"א 36ב וראיתי שמתקן שידור הממוקם בשטח בטחוני דורש פרוצדורה נוספת מהרגיל, איך אני יכול לדעת אם אכן כך נעשה? אני לא מוצא תבע של זה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום ביכולתך לפנות אל משרד הבטחון לעלות טענותיך. ככלל, מקים אנטנה סלולרית נדרש לעמוד במספר דרישות ואישורים בכדי שיהא אפשר להקימה. בהצלחה.