קארה גולדמן

אנטנה סלולרית בבניין

שלום רב בעל הבית שלי מחזיק אנטנות בגג הבנין שלי. הוא טוען שיש לו רשיון והוא חבר בארגון איכות הסביבה והוא בדק וזה לא עובר את גבול הקרינה המותרת. כעת מתקינים פה 4g ואני מתחילה לחשוש שאולי הוא שיקר בפרטים. מהם זכויותיי בתור שוכרת הדירה? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום רב על אנטנה סלולרית לעמוד בהיתרים ואישורים נוספים ורבים בנוסף לזה של המשרד להגנת הסביבה. ככלל, כשוכרת דירה המתגוררת בה, יש לך זכויות לבחון את חוקיותה של האנטנה הסלולרית. יש לבחון שאלות נוספות כגון האם ידעת על קיומה של האנטנה כששכרת את הנכס? האם נאמר לך על קיומן של האנטנות? ביכולתך לפנות לייעוץ משפטי לבחינת טענותיך. בברכה עו"ד נבו למפל