שירלי

אנטנה סלולרית מול בית ספר יסודי

שלום רב, היום אחה"צ נתלה שלט מאולתר מאחת המרפסות בבניין ממול לבית הספר היסודי בו לומדת ביתי. בשלט נרשם "הורי התלמידים יש קרינה, יש 2 אנטנות על גג הבניין". מה אנו (ההורים) צריכים/יכולים לעשות ?? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום רב, לאור הכתוב, המלצתי הינה כי תפנו אל מפרסם ההודעה לבירור בדבר השלט. ביכולתכם להתאחד כארגון הורים בבית הספר ולהצטרף לפניות של דיירי הבניין להסרת האנטנה , אם אכן דיירי הבניין פונים. אם דיירי הבניין לא פונים אזי ביכולתכם לפנות ישירות בדרישה להסרת האנטנה. בהצלחה.