יוסי

השלמת תעריפים ועד בית

שלום רב! אני גר בבית ובו 8 דירות מקבלן בין שנתיים וחצי עד אוגוסט האחרון ועד הבית הייתה השכנה ותשלום הועד היה 200 שקל לחודש, לאור ניהול לקוי ורצון של השכנה לסיים את תפקידה החלפתי אותה לאחר קיום ישיבת דיירים , אחד ההחלטות שלי בישיבה ולאחר מכאן בפרוטוקול הישיבה היא להעלות את תעריפי הועד עקב הוצאות גדולות מהכנסות . שעבר לידי תיק הועד התברר לי שכל אחד עושה לעצמו כטוב בעיניו וישנם שכנים שלא משלמים , אחרים שילמו בצקי'ם דחויים מספר חודשים קדימה , בספטמבר החלטתי לעשות ישור קו גביתי מהחייבים את הכסף, ומאלו ששילמו קדימה ביקשתי להשלים את התעריפים ל 230 שקל במוזמן אפשר לומר ש 6 דירות כולל אותי ישרו קו ומשלמים 230 שקל מי שהיה צריך להשלים את הפער בין הצק'ים הדחויים שנתן מכלתחילה לתעריף החדש השלים פרט ל 2 דיירים שאחת מהן היא הוועד הקודם - הדיירת הראשונה שילמה עד מרץ והשני עד אפריל . הם מסרבים להשלים את הפער בטענה "שהם שילמו" למרות שהצק'ים הם דחויים והם לא הוגשו לבנק. שאלתי היא האם אני יכול לתבוע אותם או שמה הם צודקים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום יוסי, לדעתי, אתה צודק. מסירת צ'ק איננה תשלום. אם לא תקבל את הסכום החסר מסרבני התשלום, תוכל להגיש נגדם תביעה לתשלום הסכומים החסרים למפקח על רישום המקרקעין או לבית משפט השלום.