ננה

ועד שעומד לסיים תפקידו

אנו ועד שהגיש תביעה למפקח על המקרקעין נגד אחד הדיירים,לוועד יש ביטוח נגד תביעות אישיות,אנו עומדים לעזוב את הוועד והמשפט עדיין לא התחיל,שאלתי באים הוועד לא זוכה במשפט האם הדייר יכול לתבוע אותנו תביעה אישית לאחר שנעזוב את הוועד ולא יהיה לנו ביטוח?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום ננה, חוזה ביטוח ( פוליסה ) הוא חוזה לכל דבר ועניין. בדקו את הוראות הפוליסה בעזרת סוכן הביטוח ודרשו כי הביטוח יחסה את חברי הוועד גם לאחר סיום תפקידם. הדייר יוכל תמיד לתבוע. אולם, אני תוהה מה תהיה עילת תביעתו נגדכם. כדי להסיר כל ספק, דרשו מסוכן הביטוח לוודא כי הפוליסה תכלול גם את אחריותם האישית של חברי הוועד גם לאחר סיום תפקידם בגין מעשה או מחדל שלהם במהלך כהונתם כחברי וועד.